Φυσικοθεραπεία
ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΥΣΗ

Με τη Φυσικοθεραπεία αντιμετωπίζουμε τραυματισμούς του μυοσκελετικού καθώς και του νευρολογικού συστήματος.

Στο Wellness Studio πρωταρχικός μας στόχος είναι η κατανόηση και η άμεση επίλυση των δυσάρεστων συμπτωμάτων. Απαραίτητη προϋπόθεση κατά την αποθεραπεία είναι οι ασκήσεις αποκατάστασης, δουλεύοντας μέσα σε πρόγραμμα μυικής ενδυνάμωσης και ισορροπίας.

WELLNESS STUDIO
ΚΕΝΤΡΟ
ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
PILATES

Η γρήγορη και σωστή αντιμετώπιση είναι το κλειδί στο να επαναφέρουμε το σώμα μας στη φυσιολογική του τροχιά. Ζούμε σε μια εποχή στην οποία μπορούμε να δώσουμε στο σώμα μας αυτό που πραγματικά του αξίζει και να ζήσουμε με ποιότητα.

Σ’αυτό το άρτια εξοπλισμένο και ευχάριστο περιβάλλον, ο Μιχάλης και η Μαρία, παρέχουν φυσικοθεραπευτική αντιμετώπιση και φιλική προσέγγιση σε όλων των ειδών τα μυοσκελετικά και νευρολογικά προβλήματα. Εξασφαλίζοντας ταχεία και πλήρη αποκατάσταση μέσω μιας ολιστικής προσέγγισης που περιλαμβάνει κινησιοθεραπεία, θεραπευτική μάλαξη, απώλεια περιττού βάρους και εξατομικευμένες ασκήσεις εκγύμνασης για ενδυνάμωση με τελικό στόχο ένα δυνατό και ευλύγιστο σώμα.


WELLNESS
STUDIO
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Το κέντρο μας είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που σκοπό έχουν την γρηγορότερη και ασφαλέστερη αποκατάσταση των ασθενών μας.

Στις εγκαταστάσεις του WELLNESS STUDIO λειτουργεί πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο με μηχανήματα αεροβικής εκγύμνασης και μηχανήματα ισοκινητικής και ισοτονικής αντίστασης.

WELLNESS
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ
ΣΕΒΑΣΜΟΣ
ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ

Η φιλοσοφία του κέντρου φυσικοθεραπείας, είναι η κλινική προσέγγιση, και αξιολόγηση στον τραυματισμό του ασθενούς, η θεραπεία, καθώς και η ολοκληρωμένη αποκατάσταση και επανένταξη στα ενδιαφέροντα του.

Παρέχουμε πλήρη, εξειδικευμένα και εξατομικευμένα προγράμματα αποκατάστασης ανάλογα με τις ανάγκες, την ηλικία και τα φυσικά χαρακτηριστικά του κάθε ασθενούς και όχι προκαθορισμένα προγράμματα για όλους, ανάλογα με την πάθηση. Σεβόμαστε τη διαφορετικότητα του κάθε ανθρώπου και προσαρμοζόμαστε σ’ αυτή.